Auria Wellness Massage

                         Ontspanning voor lichaam en geest

Thaise voetreflex massage

Thaise voetreflex massage is geïnspireerd en afgeleid van oude Chinese massages en meer dan 3000 jaar oud.

Het geeft een verassend ontspannen gevoel en kan helpen om diverse kwalen in het hele lichaam te verbeteren.

Thaise voetreflex massage onderscheidt zich van de westerse methode door het werken met Olie en Crème en het gebruik van een houten massagestokje op de diverse zones van de voet.

De gedachte achter de Thaise voetreflex massage is dat er een verstoorde balans is in de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de Thaise voetreflex massage is deze weer te herstellen. De gevoelszenuwen van de inwendige organen zijn verspreid door het gehele lichaam en hebben verbindingen met de huid. Al deze zenuwen zijn voornamelijk te vinden aan de onderkant van de voet.

Thaise voetreflex massage is een prettige en veilige methode.

Tijdens de massage kunt u verschillende gevoelens ervaren, de plaats van deze gevoelens staat weer in verbinding met een orgaan of lichaamsdeel.

De behandeling begint met een warm voetenbad met daarin Thaise kruiden, waarna de benen en voeten gemasseerd worden met een mengsel van Olie en Crème. Tijdens de massage worden de reflexpunten van de voeten extra gestimuleerd. De massage verlicht vermoeide benen, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de organen in het lichaam.

Als afsluiting van de massage werken we met een warme kruidenstempel. Deze kruiden hebben een reinigend effect op organen.