Auria Wellness Massage

                         Ontspanning voor lichaam en geest

Ontspannings Massage

Een wellness massage is vooral gericht op het heerlijk gevoel van welbehagen en ontspanning van lichaam en geest. In deze massage is alles erop gericht om u tot ontspanning en rust te brengen. Door de ontspannende werking die van deze massage uitgaat wordt de spanning in de spieren weggenomen en het stress niveau in lichaam en geest verminderd. Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbevinden.

<Meer info>

Hoofdpijn Massage

Het doel van de anti-hoofdpijnmassage is ontspanning en verlichting van de hoofdpijn. De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.<Meer info>

Hotstone Massage

Laat de warme vulkanische stenen uw spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens uw Hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht uw spieren en ontspant lichaam en geest. Tijdens deze Hotstone massage gebruiken ik de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in uw lijf is het ontspannen resultaat.

<Meer info>

Kokosstempel Massage

Een kokosstempel massage is een heerlijke massage waarbij warme geneeskrachtige kruidenbundels gebruikt worden, afgewisseld met oliemassage. De kokosstempel massage bestaat uit een kleine limoen scrub behandeling en een warme kokosstempel massage. Na de scrub volgt een massage met pure kokosstempels.

<Meer info>
 

Thaise voetreflex Massage

Thaise voetreflex massage is geinspïreerd en afgeleid van oude Chineese massages en meer dan 3000 jaar oud. Het geeft een verassend ontspannen gevoel en kan helpen om diverse kwalen in het gehele lichaam te verbeteren. Thaise voetreflex massage onderscheidt zich van de westerse methode door het werken met olie en creme en het gebruik van een houten massagestokje op de diverse zones onder de voet.

<Meer info>