Auria Wellness Massage

                         Ontspanning voor lichaam en geest

Anti hoofdpijn massage

Ruim 2 miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. De anti-hoofdpijnmassage zorgt voor directe ontspanning en verlichting bij hoofdpijn.

Deze anti hoofdpijn massage is speciaal voor mensen die last hebben van hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed kunnen functioneren in het dagelijks leven. Massage is een geweldig middel om stress en spanning tegen te gaan en dat zijn twee belangrijke oorzaken van hoofdpijn.

Verschillende vormen van hoofdpijn 

Er zijn verschillende vormen van hoofdpijn, zoals migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn en chronische hoofdpijn. Oorzaken van hoofdpijn zijn zeer divers en niet altijd traceerbaar. Wel is duidelijk dat spanningen in de spieren een grote rol spelen in het ontstaan van hoofdpijn. Deze specifieke massage is gericht op het verminderen van de hevigheid en frequentie van de hoofdpijn.

‘‘ANTI-HOOFDPIJN MASSAGE ZORGT VOOR DIRECTE ONTSPANNING EN VERLICHTING BIJ HOOFDPIJN.’’

Na een eerste behandeling ervaart u al verlichting van uw klachten en na vier tot vijf behandelingen treedt doorgaans een duidelijke verbetering op in de frequentie en hevigheid. Het aantal benodigde behandelingen is uiteraard afhankelijk van de mate en intensiteit van uw klachten.

Wat houdt een anti-hoofdpijnmassage in?

Het doel van de anti-hoofdpijnmassage is ontspanning en verlichting van de hoofdpijn.
De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt.
Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd.
Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.

Voor wie is een anti-hoofdpijnmassage geschikt?

Anti-hoofdpijnmassage werkt verlichtend voor mensen met o.a. migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en chronische hoofdpijn.

Wanneer is het beter geen anti-hoofdpijnmassage te nemen?

Tijdens een migraine aanval. De massage wordt bij migraine wel preventief toegepast
Recent trauma zoals bijvoorbeeld een klap of stoot tegen het hoofd
of een recent nektrauma, zoals een whiplash als gevolg van een auto ongeluk.
Raadpleeg bij aanhoudende hoofdpijn altijd eerst een arts!